Werken bij Appeldoorn Tendermanagement

Appeldoorn Tendermanagement is een gespecialiseerd adviesbureau dat organisaties begeleidt en adviseert bij alle denkbare vraagstukken over (Europese) aanbestedingen en tenders. Of het nu gaat om het (mede) verzorgen en begeleiden van een inschrijvingstraject of het bemiddelen bij het vinden van de juiste professional voor onze relaties.

Wij verlenen onze diensten in geheel Nederland in zeer uiteenlopende branches. Mede daarom hebben wij naast onze vestiging in Tilburg ook een vestiging in Maarssen, wat jou tevens de mogelijkheid biedt om je werkzaamheden afwisselend vanuit beide locaties uit te voeren.

We bieden je een energieke en inspirerende werkomgeving, waarin ondernemerschap, professionaliteit, teamspirit, humor en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen. Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden we je de mogelijkheid jouw ambities te realiseren!

See more at: http://vimeo.com/80354472  


Binnen Appeldoorn Tendermanagement hebben wij momenteel de volgende functies vacant: 

Junior Business Consultant
Consultant Bidmanagement

Afstuderen?
Graag bieden wij studenten de mogelijkheid om een afstudeeronderzoek uit te voeren bij één van onze (zuster)ondernemingen. Studenten Technische bedrijfskunde of HBO/WO Rechten genieten hierbij onze voorkeur.  

Meer informatie
Bel voor aanvullende informatie met Floris van der Heijden op 013-5444312. Indien je wilt solliciteren verzoeken wij je om je CV + motivatie per mail te sturen naar
floris@appeldoorntm.nl.  
    

 

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Appeldoorn Tendermanagement al 16 jaar succesvol in (Europese) aanbestedingen! Hoe dan? 

Lees het hier.

Wilt u binnen één minuut weten waar wij voor staan? Bekijk dan deze bedrijfsvimeo.

Afspraak maken? Wij zijn gevestigd in Tilburg en Maarssen.
Zien we je daar?

Aanbestedingen in de bouw? Maak kennis met Tenderbuilders!