Workshop


Aanbestedingen in 
gezondheidszorg & life sciences

Door de veranderingen in de markt wordt het steeds belangrijker voor leveranciers binnen de gezondheidszorg en life sciences om onderscheidend te zijn bij het schrijven van offertes en inschrijven op (Europese) aanbestedingen.  

De professionalisering van het inkoopbeleid van ziekenhuizen en zorgverzekeraars vraagt om een meer strategische benadering. Appeldoorn Tendermanagement en Leijnse Artz advocaten hebben de krachten gebundeld om uw inschrijvingen naar een volgend (hoger) niveau te trekken. 

Dankzij hun verregaande kennis binnen de gezondheidszorg & life sciences en jarenlange ervaring op het gebied van (Europese) aanbestedingen weten wij als geen ander hoe u succesvol kunt inspelen op de inkoopuitdagingen binnen uw vakgebied

Tijdens een on-toursessie geven wij u inzicht in de strategische, commerciële en juridische tools die u nodig heeft om uw concurrenten een stap voor te blijven.

Bekijk hier onze Eyecatcher over dit onderwerp! 

Neem voor meer informatie contact met ons op door een mail te sturen naar rikie@appeldoorntm.nl of telefonisch op 013-5444312. 
“De expert ben je zelf!”  

Workshop Best Value Procurement: van theorie naar praktijk! 

Best Value Procurement (BVP) is een andere manier van inkopen. Aanbestedende diensten gaan op zoek naar dé expert voor de oplossing van hun probleem. Ze stellen daarvoor geen streng programma van eisen op waar inschrijvers akkoord op moeten geven, maar benoemen doelstellingen. Vervolgens vragen zij Inschrijvers zelf met voorstellen te komen om de doelstellingen te bereiken. 

Dit zorgt ervoor dat Inschrijvers anders moeten gaan denken. Niet meer vanuit het principe ‘Wij doen wat u vraagt’, maar juist vanuit eigen kracht en expertise de juiste oplossing bieden. 

Nicole de Haan, gecertificeerd BVP-expert, leert je om anders te denken in Best Value aanbestedingstrajecten. Ze haalt je uit je comfort zone door je inschrijving eens anders aan te vliegen dan je gewend bent. Hoe kom je tot de kern van de uitvraag? 

Tijdens deze praktische en interactieve workshop denken we samen na over de propositie van de organisatie en de onderbouwing. Je leert om Best Value te denken en het praktisch te vertalen naar de in te dienen documenten. 

De investering in deze 3 uur durende workshop bedraagt voor relaties van Appeldoorn Tendermanagement  € 450,= exclusief BTW, maximaal 6 personen. Datum en locatie wordt in onderling overleg bepaald.  

Informatie of aanmelding? Telefoon 013-5444312 of per mail nicole@appeldoorntm.nl
Heeft u vragen over dit onderwerp?

Appeldoorn Tendermanagement al 16 jaar succesvol in (Europese) aanbestedingen! Hoe dan? 

Lees het hier.

Wilt u binnen één minuut weten waar wij voor staan? Bekijk dan deze bedrijfsvimeo.

Afspraak maken? Wij zijn gevestigd in Tilburg en Maarssen.
Zien we je daar?

Aanbestedingen in de bouw? Maak kennis met Tenderbuilders!