Werving & Selectie

new chances:
werving & selectie>
try it!

We vullen een breed scala aan vacatures in: alles wat raakvlakken heeft met aanbestedingen. Denk hierbij aan tendermanagers, proposalmanagers, bidspecialisten en inkoopconsultants. Mensen die verantwoordelijk zijn voor (Europese) aanbestedingen en offertes. Ook met ondersteunende en leidinggevende vacatures gaan we voortvarend aan de slag. Alleen de beste mensen zijn goed genoeg.

Wij zijn specialisten op het gebied van (Europese) aanbestedingen. Dankzij onze expertise en gerichte ervaring zijn we in staat om werkgevers goed te ondersteunen. We weten namelijk als geen ander waar ze naar op zoek zijn. Wij zijn zelf ook werkgever. Zo kunnen we niet alleen een prima profiel opstellen, maar vervolgens zijn we ook in staat de juiste kandidaat te selecteren en te werven. Allemaal dankzij onze gecombineerde kennis en ervaring met (Europese) aanbestedingen én recruitment.

Ook kandidaten zijn bij ons aan het juiste adres. Wij schatten goed in waar professionals aan toe zijn, wat hun ambities zijn en hoe we dat op een ideale manier kunnen verenigen. Op weg naar een volgende stap? Bekijk ons vacatureoverzicht

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Appeldoorn Tendermanagement al 16 jaar succesvol in (Europese) aanbestedingen! Hoe dan? 

Lees het hier.

Wilt u binnen één minuut weten waar wij voor staan? Bekijk dan deze bedrijfsvimeo.

Afspraak maken? Wij zijn gevestigd in Tilburg en Maarssen.
Zien we je daar?

Aanbestedingen in de bouw? Maak kennis met Tenderbuilders!